“Bescheidenheid siert de mens”, wordt er wel eens gezegd. Anderzijds mag – of moet – een mens ook fier zijn op zijn prestaties. In het geval van Graphius kunnen we met gepaste trots vertellen dat we drukken met meer dan 60 recente Heidelbergtorens, we op meer dan 200 vakmensen en specialisten kunnen rekenen voor het verwezenlijken van ons drukwerk en we kunnen terugvallen op meer dan 90 jaar ervaring en vakmanschap. Een opsomming waar we fier op mogen zijn, al zal je ons nooit horen beweren dat wij niets meer kunnen bijleren.

Voorstelling: 

Langs de kades van de Gentse haven ligt de productiesite van Graphius. Op deze plaats bundelt Graphius de krachten van maar liefst zes drukkerijen – elk met hun eigen kennis, expertise en ook specialiteit – onder één overkoepelende  naam. Deze samensmelting tot één groep brengt niet alleen voordelen met zich mee voor de drukkerijen, maar  ook voor onze klanten. Want bij ons draait het uiteindelijk maar om één ding: onze klant de beste service aanbieden.

Door onze ondernemingen thuis te brengen onder één dak, kunnen wij een veel grotere veelzijdigheid aanbieden dan voordien. De interactie die dankzij Graphius mogelijk is, betekent dat kennis uitgebreid en uitgewisseld kan worden. De productie  wordt gecentraliseerd in één machinepark. Het grote voordeel hiervan is dat we de productie veel nauwgezetter kunnen opvolgen; drukken, vouwen, binden en afwerken gebeuren binnenshuis. Dit leidt automatisch tot korte leveringstermijnen , een goede stroomlijn van de productie en bovendien verkleinen we hiermee onze ecologische voetafdruk.  Een factor die, naarmate de druk van de opwarming van de aarde groter wordt, steeds zwaarder doorweegt.

Een uitgebreid machinepark zoals het onze vraagt echter wel om een persoonlijke aanpak. U krijgt een persoonlijke accountmanager aangewezen die u adviseert, helpt en uw bestelling van begin tot einde opvolgt. Enkel op die manier kunnen we verzekeren dat u zich bij ons thuis kan voelen.

0_gebouw