[av_one_full first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Henry Van De Velde Awards & Labels 2014

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_half first]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/2291902179.jpg’ attachment=’4559′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]

[av_image src=’http://192.168.3.99/wp-content/uploads/2015/01/2291902179.jpg’ attachment=’354′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Graphius spant de kroon!

De beste design-producten van 2014 uitgekozen door Design Vlaanderen.

Uitgereikt op zaterdag 9 januari in Bozar door minister Joke Schauvliege.

Alle gedrukte producten die een prijs kregen of betrokken waren bij de Awards waren GRAPHIUS producties!

[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_one_full first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Gert Dooreman: Loopbaan Award

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Het overzichtsboek werd gedrukt door New Goff (Graphius) en de aangevulde tweede druk is eveneens bij New Goff in aanmaak. Dooreman werd uitgebreid gehuldigd door Tom Lanoye.

“Gemeten met dat liniaal is Gert Dooreman een van de belangwekkendste grafische vormgevers uit de recente geschiedenis van de Nederlanden.” – Tom Lanoye

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_one_half first]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/9789401424363-764×1030.jpg’ attachment=’4543′ attachment_size=’large’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Gert Dooreman – verzameld werk

Uitgeverij Lannoo nv

gedrukt door New Goff

Meer info op www.designvlaanderen.be | lees hier de volledige tekst van Tom Lanoye

[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_one_full first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Henry Van De Velde Labels 2014

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Bij de 15 gelabelde design producten waren twee boeken: Belgium Xtra Bold (Sanny Winters – Lannoo) en Think in Colour (Hugo Puttaert – Mer). Beide merkwaardige uitgaven zijn in nauw overleg met Graphius volledig in onze werkhuizen gefabriceerd.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_two_fifth first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Think In Colour

Hugo Puttaert en Dimitri Jeannottat | “A book ready to be heated”

gedrukt door New Goff

Meer info op www.thinkincolour.be en www.VisionAndFactory.com

[/av_textblock]
[/av_two_fifth]

[av_three_fifth]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/Think_in_Colour_Hugo-Puttaert_600.jpg’ attachment=’4531′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_three_fifth]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_one_full first]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/ThinkInColour-readytobeheated2.jpg’ attachment=’4546′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_two_fifth first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Belgium Xtra Bold

Sanny Winters

gedrukt door New Goff

Meer info op www.winterswonderland.be
[/av_textblock]

[/av_two_fifth][av_three_fifth]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/BelgiumExtraBold_SannyWinters.jpg’ attachment=’4523′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_three_fifth]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_one_full first]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/BelgiumExtraBold_SannyWinters_inside.jpg’ attachment=’4519′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_one_full]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_one_full first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Catalogus en affiche tentoonstelling Bozar

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

De luxueuze catalogus die hoort bij de tentoonstelling is eveneens een Graphius productie. Tentoonstelling loopt tot 25 februari in de foyer van Bozar. De gratis aangeboden reuze posters van Gert Dooreman zijn eveneens door Graphius gedrukt.

[/av_textblock]
[/av_one_full]

[av_two_fifth first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Affiche en catalogus Henry Van De Velde Awards & Labels 2014

Ontwerp: Gert Dooreman

gedrukt door New Goff

[/av_textblock]
[/av_two_fifth]

[av_three_fifth]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/hvdvawards_flyer-kaart_corr4-2_0.jpg’ attachment=’4549′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_three_fifth]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_one_half first]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/henryvandeveldeawards-catalogus-cover.jpg’ attachment=’4515′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/henryvandeveldeawards-catalogus-binnen2.jpg’ attachment=’4511′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_hr class=’default’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′]

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Kwintessens Tijdschrift

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Het tijdschrift Kwintessens van Design Vlaanderen wordt gemaakt door SintJoris (Graphius).
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_full first]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/01/10626311_868541136514069_3260353249960218815_o-1030×573.jpg’ attachment=’4552′ attachment_size=’large’ align=’center’ animation=’no-animation’ link=” target=” styling=” caption=” font_size=” appearance=”][/av_image]
[/av_one_full]

[av_two_fifth first]
[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Kwintessens tijdschrift

Design Vlaanderen | Tijdschrift over design en mode

gedrukt door Sint Joris

Meer info op www.kwintessenstijdschrift.be

[/av_textblock]
[/av_two_fifth]