De toetreding van Boone-Roosens betekent voor de Graphius Groep dat ze voortaan kan rekenen op een tweede productiesite, gelegen op het adres te Lot (Beersel). Van hieruit krijgt de klantenbenadering en -service in Midden- en Zuid-België een nieuwe impuls, met positieve gevolgen voor de hele groep.

Een aantal administratieve taken en aankoopactiviteiten zullen op groepsniveau uitgevoerd worden. Daardoor kan Boone-Roosens haar beschikbare tijd en middelen, meer nog dan vroeger, in het productieproces steken en kan er verder gefocust worden op de expertise, de kwaliteit en de flexibele dienstverlening die haar klanten steeds hebben weten te appreciëren in Boone-Roosens.

Door de participatie in Boone-Roosens diversifieert Graphius zich overigens verder door de activiteit in Wet-Glue labels verder uit te bouwen.

Meer info: www.boone-roosens.be

Boone-Roose_logo

 

Boone-Roose_foto3-NL Boone-Roose_foto2 Boone-Roose_foto1