Lancering Graphius Magazine (editie n°1)

Wij zijn verheugd u de eerste editie van Graphius magazine te mogen voorstellen.

Dit corporate magazine toont niet alleen wat speelt in ons bedrijf, maar ook in de hele grafische sector. Elk nummer laat een klant aan het woord, geeft veel aandacht aan kunst & cultuur en gaat dieper in op de uitdagende publicaties die we mogen maken. Veel van deze boeken die in het magazine getoond worden, zijn trouwens te winnen!

Het magazine is een dank-u-wel voor het vertrouwen dat u ons geeft en de samenwerking die we, naar wij hopen, nog vele jaren zullen verderzetten.

De ploeg die hieraan meewerkte, heeft de smaak te pakken. We plannen nu al een tweede nummer voor het najaar, volgens hetzelfde stramien.

Heeft u ondertussen suggesties voor komende nummers? Of wenst u graag zelf uw verhaal te doen, aarzel dan niet ons te contacteren. De redactie zelf kan u het snelst bereiken via magazine@graphius.com.

Het magazine kan u ook online lezen op de magazine-pagina.

Veel leesgenot!