[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Door de aankoop van een nieuwe machine, de MB Prestigefold, kunnen we voortaan rillen of perforeren en vouwen in één enkele machine en in één doorloop. De vereniging van rillen en vouwen is vooral interessant voor folders en ander klein drukwerk.

De MB Prestigefold kan volledig via touchscreen bediend worden en stelt zich automatisch. Bovendien biedt de machine de mogelijkheid om een positieve en een negatieve ril te plaatsen. Door de combinatie van verschillende bewegingen is de machine tijdbesparend en bijgevolg kostenefficiënt voor u.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_gallery ids=’5460,5464,5467,5470′ style=’big_thumb’ preview_size=’no scaling’ crop_big_preview_thumbnail=’avia-gallery-big-crop-thumb’ thumb_size=’portfolio’ columns=’5′ imagelink=’lightbox’ lazyload=’avia_lazyload’]