[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Etiglia_LOGO_3

Graphius houdt vandaag trots Etiglia boven de doopvont. Etiglia is een nieuwe afdeling binnen het bedrijf die bouwt op de etikettenervaring van Boone-Roosens en daar een kartonnageafdeling aan toevoegt.

Etiglia focust op verzorgde, stijlvolle verpakkingen voor onder meer bierflesjes, wijnflessen, confituurpotten, melkflessen, wikkels rond koffieblikken, enz. Opvallende etiketten en functionele karton verpakkingen kunnen een stevige boost betekenen voor de verkoopcijfers van dergelijke producten. Etiglia garandeert daarbij een constante kleurkwaliteit en minimale afwijking in formaten. Mochten zich problemen voordoen aan uw productieband, bieden onze specialisten technische ondersteuning ter plaatse.

IMG_7337

Toets van klasse

De etiketten die we drukken, zijn zeer fijne producten op dunne papiersoorten. Die aandacht voor detail vinden we eveneens terug in de kartonnageafdeling (en overal bij Graphius). Daarom hebben we gekozen voor een verfijnde klank, een toets van klasse, die zowel in beide taalgebieden als in het buitenland een mooie weerklank heeft. De naam zelf is een samentrekking van de Italiaanse woorden ‘etichetta’ (etiket) en ‘bottiglia’ (fles).

Voorproefje

Tijdens ons happy hour op de Frankfurter Buchmesse serveerden we gisteravond, in een soort avant-première, onze eigen versie van het Reinaert Tripel bier, in samenwerking met de Proefbrouwerij. We bekleedden een gelimiteerd aantal bierflesjes met een speciaal ontworpen Etiglia-label. Zowel het bier als het idee werden alvast bijzonder gesmaakt.

Website

Geen nieuwe merknaam zonder nieuwe website, dat spreekt voor zich. Meer informatie over onze nieuwe afdeling vindt u op etiglia.be.

BrauBeviale

Van 10 tot 12 november is Etiglia aanwezig op de BrauBeviale 2015 in het Duitse Nürnberg. Wie daar graag bij wil zijn, mag Stijn Glorieux contacteren via stijn.glorieux@etiglia.be of 0479 72 22 77.

[/av_textblock]