[av_hr class=’invisible’ height=’-20′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Gelukkig nieuwjaar vanwege iedereen bij Graphius! 
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’-5′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_one_full first]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/12/Banner1.jpg’ attachment=’6109′ attachment_size=’full’ align=’left’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_full]

[av_hr class=’invisible’ height=’-20′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Wij wensen al onze klanten, leveranciers, collega’s, vrienden en sympathisanten een fijn eindejaar en een bruisend 2016!

We duiden onze afspraken alvast aan in onze kalenders en agenda’s. Tot dan!
[/av_textblock]

[/av_one_full]