[av_one_full first]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2015/12/Jan-Fabre-Searching-for-Utopia-c-Kristof-Vrancken3.jpg’ attachment=’5972′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

[/av_one_full][av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Contour 7, de zevende editie van de Biënnale voor Bewegend Beeld in Mechelen, is een grote meevaller geworden. De Biënnale mocht heel wat bezoekers ontvangen en kreeg van de nationale en internationale pers lof toegezongen.

Contour 7 kwam mede tot stand met de steun van Graphius. De volgende editie staat gepland van 10 maart tot en met 21 mei 2017.
[/av_textblock]

[/av_one_full]