[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2016/03/DSC_3076.jpg’ attachment=’6519′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_one_full first]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
In het kader van ons streven naar kwalitatief, duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen, mogen we trots aankondigen dat Graphius nv de certificaten ISO 9001 en ISO 14001 heeft behaald. Een bedrijfsaudit controleerde of we aan alle voorschriften voldoen en de gevraagde normen behalen. Een test die we met glans hebben doorstaan.

ISO 9001 (kwaliteitsmanagementsysteem) en ISO 14001 (milieumanagementsysteem) zijn de referentie voor “het vervaardigen van hoogkwalitatief drukwerk met inachtneming van de maatschappelijke en ecologische waarden en het nastreven van een hoog servicelevel voor een breed internationaal cliënteel.”
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_one_half first]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2016/03/ISO-9001-Graphius-NED.jpg’ attachment=’6502′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2016/03/ISO-14001-Graphius-NED.jpg’ attachment=’6511′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]
[/av_one_half]