[av_one_third first]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2016/04/CUBA.jpeg’ attachment=’6602′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

[/av_one_third][av_two_third]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Lang voordat Barack Obama het land bezocht, maakte fotograaf Burt Glinn de Cubaanse revolutie mee van op de eerste rij. Nog geen tien uur nadat hij op een nieuwjaarsfeestje in New York hoorde dat dictator Fulgencio Batista Cuba was ontvlucht, zette hij voet in Havana. Glinn legde de gebeurtenissen vast op de gevoelige plaat, tot aan de intrede van Fidel Castro in de hoofdstad.

Het beste werk van de fotograaf werd verzameld in ‘Cuba 1959’, een boeiend boek van Reel Art Press met de meest iconische foto’s, maar ook eerder onuitgegeven beelden. Een unieke kijk op een van de meest opmerkelijke revoluties uit de wereldgeschiedenis, in meer dan 150 foto’s.

Hardcover 
176 pp. 
304 x 245 mm
[/av_textblock]

[/av_two_third]