[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Graphius stelt, met gepaste trots, het derde Graphius magazine voor. De Antwerpse kunstenaar Jan Fabre siert dit keer onze cover. Met zijn opmerkelijke tentoonstelling ‘Spiritual Guards’ in Firenze is Fabre momenteel brandend actueel. Binnenin het magazine maken lezers kennis met Ahmed Hilami van Flyer.be en met onze eigen Walter Anthonissen en Eric De Wolf. Verder bevat het magazine een interview met Evy Gruyaert, een reportage over magazine Virage, detailfoto’s uit de werken van Jheronimus Bosch, een terugblik op ‘2001: A Space Odyssey’ en veel meer. In het magazine geven we eveneens het woord aan David Leyssens van duurzaamheidsnetwerk The Shift.

Lees Graphius magazine hier online.
[/av_textblock]

[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’7068′][/av_slide]
[av_slide id=’7062′][/av_slide]
[av_slide id=’7059′][/av_slide]
[av_slide id=’7065′][/av_slide]
[av_slide id=’7071′][/av_slide]
[/av_slideshow]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Om ons eigen maatschappelijk verantwoord engagement kracht bij te zetten, berichten we voor het tweede jaar op rij over onze ecologische en sociale verwezenlijkingen in ons duurzaamheidsverslag. Daarmee bevestigen we onze doelstelling om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen: met aandacht voor mens én milieu.

Lees het duurzaamheidsverslag hier online.
[/av_textblock]

[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’5′ control_layout=”]
[av_slide id=’7081′][/av_slide]
[av_slide id=’7078′][/av_slide]
[av_slide id=’7084′][/av_slide]
[av_slide id=’7090′][/av_slide]
[av_slide id=’7093′][/av_slide]
[av_slide id=’7096′][/av_slide]
[/av_slideshow]