[av_textblock size=” font_color=” color=”]
In ons atelier wordt vandaag een nieuwe drukpers geïnstalleerd. Met de toevoeging van de Heidelberg Speedmaster XL-106 8-kleur verhogen we de totale capaciteit van ons machinepark naar 80 druktorens. Door de uitgebreide drukafdeling, samen met onze hightech binderij, kunnen we nu en in de toekomst nog beter en sneller inspelen op de wensen van onze klanten.

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’-35′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’5′ control_layout=” custom_class=”]
[av_slide id=’7285′][/av_slide]
[av_slide id=’7288′][/av_slide]
[av_slide id=’7291′][/av_slide]
[av_slide id=’7294′][/av_slide]
[av_slide id=’7297′][/av_slide]
[/av_slideshow]