[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Met de overname van Dereume Printing versterkt Graphius haar positie in Brussel en Wallonië. Dereume geniet als kwaliteitsdrukkerij immers een sterke reputatie op de Franstalige markt. Zaakvoerder Marc Naumann legt uit waarom hij mee op de Graphius-trein stapt.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Welkom bij Graphius Group. U bent ongetwijfeld niet over één nacht ijs gegaan voordat u beslist hebt om mee te stappen in ons verhaal. Wat heeft u uiteindelijk overtuigd van de meerwaarde die een samenwerking met zich meebrengt?

De drukkersmarkt is de afgelopen jaren drastisch veranderd in het Brussels Gewest. Door de lage rentabiliteit konden verschillende drukkerijen de investeringen die nodig zijn om hun marktaandeel te behouden, niet financieren. Sommige drukkerijen zijn helemaal gestopt met produceren, anderen hebben aansluiting gezocht bij grotere groepen.

Sinds de oprichting in 1906 heeft Dereume een uitstekende reputatie verworven op de Brusselse markt. Door de versnippering van aandeelhouders beschikt ons bedrijf echter niet langer over een krachtig en innovatief verlengstuk zoals dat van de Graphius Group. Graphius heeft, op elk niveau van de grafische keten, alles wat nodig is om de markt te veroveren.

De leiderspositie van de Graphius Group op de markt van grafische kunsten en de gerichte investeringspolitiek op het vlak van offset drukken hebben onze bewondering opgewekt.

Kunt u schetsen hoe de samenwerking precies in elkaar zal steken? Zowel naar productie, klanten en leveranciers, personeelsbeleid als organigram toe.

Dereume brengt haar trouwe klantenbestand mee naar Graphius. Om deze loyaliteit te behouden, is het belangrijk dat de klanten hun rechtstreekse contacten bij Dereume behouden. Niet enkel op het moment van de prijsaanvraag, maar ook tijdens de productie. Bij het berekenen van de prijzen zijn onze klanten vaak op zoek naar een onderhandeling. Het is daarom belangrijk dat de software voor prijsberekeningen voldoende flexibiliteit mogelijk maakt.

Bij het opvolgen van de productie is de trouw van de klanten vaak gebonden aan de persoonlijke relatie die is opgebouwd. Klanten moeten voelen dat ze niet zomaar een onderdeel zijn van een klantenmassa, maar dat hun contactpersoon beschikbaar is en op hun vragen kan antwoorden, terwijl hij of zij de kwaliteit van het werk waarborgt.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’-10′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_testimonials style=’grid’ columns=’1′ interval=’5′ font_color=’custom’ custom_title=’#155099′ custom_content=” custom_class=”]
[av_testimonial_single src=” name=’Marc Naumann, Dereume’ subtitle=” link=’http://’ linktext=”]

“Graphius heeft, op elk niveau van de grafische keten, alles wat nodig is om de markt te veroveren.”

[/av_testimonial_single]

[/av_testimonials]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Onze toetreding tot de Graphius Group zal nieuwe troeven aanbrengen in onze commerciële relaties, omdat het gamma van drukwerk en afwerking dat we aan onze klanten kunnen aanbieden, sterk wordt uitgebreid.

Door het correcte beheer en de regelmatige betalingen geniet het bedrijf ook het vertrouwen van de leveranciers. De toetreding in een grotere groep zal Dereume toelaten om te genieten van aanzienlijke schaalvoordelen en de belangrijkste leveranciers van Graphius.
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_hr class=’invisible’ height=’-10′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Wat het beheren van het personeelsbestand betreft, lijkt Graphius begiftigd met grote bestuurlijke capaciteit. De verantwoordelijken van Dereume zullen aandacht besteden aan de lijnen die Graphius heeft uitgestippeld voor het personeelsbeleid.

Tijdens de onderhandelingen die zijn voorafgegaan aan de overeenkomst tussen Dereume en Graphius werd een organigram opgesteld met het oog op het fusioneren van het personeel van Boone-Roosens en dat van Dereume op de site in Lot. In afwachting van de voltooiing van de constructiewerken op die site, zal Dereume blijven opereren volgens het huidige schema. Intussen kunnen we ons geleidelijk aan op de fusie beginnen richten.

In 2017 verhuist Dereume Printing naar Lot. Samen met Boone-Roosens worden jullie de vlagdragers van Graphius Brussel. Wat verwacht u van die samenwerking?

We kennen het professionalisme en de expertise van Luc Roesems al vele jaren. Sinds het begin van de onderhandelingen met Graphius hebben we samen een vertrouwensrelatie ontwikkeld. Meer zelfs, Luc is erin geslaagd om een vriendelijke werkomgeving te creëren.

De bouw van een nieuw atelier met nieuwe productiemiddelen brengen ons in stelling om de grootste groep in Brussel te worden. Onze doelstelling is om een dominante positie in te nemen op de Brusselse markt, met een voorsprong op de andere groepen die momenteel proberen om een positie in te nemen.

Welke zijn de duurzame ambities van Dereume Printing? Zijn er aanpassingen nodig of past jullie strategie nu al binnen de duurzame aanpak van de Graphius Group?

Graphius geeft in haar publicaties uiting aan de wens om de ecologische voetafdruk van het productieapparaat zoveel mogelijk te minimaliseren, door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemen en een duurzame aanpak.

Dereume sluit zich volledig aan bij deze waarden. We verheugen ons erop om dit te kunnen concretiseren in onze samenwerking met Graphius.
[/av_textblock]
[/av_one_full]