[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Graphius mag trots aankondigen dat het van maandag 31 oktober tot vrijdag 11 november een stand zal hebben op de Boekenbeurs in Antwerpen. Wij zullen er, als eerste drukkerij ooit op de jaarlijkse beurs, een selectie van ons beste werk voorstellen en nodigen u met plezier uit voor een bezoekje. We hopen u te mogen ontmoeten in hal 4, stand 423.

Info Boekenbeurs 2016

  • Antwerp Expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, Antwerpen
  • Openingsuren: iedere dag van 10u tot 18u | open tot 22u op 3, 8 en 10 november (nocturnes)

Over exact een week openen we overigens de Frankfurter Buchmesse, ’s werelds grootste internationale boekenbeurs. Vlaanderen en Nederland zijn dit jaar eregast in Frankfurt. Zonder twijfel een bezoekje waard!

[/av_textblock]

[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’8′ control_layout=” custom_class=”]
[av_slide id=’7895′][/av_slide]
[av_slide id=’7892′][/av_slide]
[/av_slideshow]