[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Net als in april stelt Graphius sinds begin deze week nieuwe arbeiders tewerk via GRAFOC. Het betreft dit keer 7 werkkrachten die d.m.v. duaal leren een doorgedreven en volwaardige opleiding volgen in onze vouwafdeling. Na afloop van die stageperiode kunnen we de nieuwe medewerkers als volwaardige werkkrachten integreren in ons bedrijf.

De samenwerking met GRAFOC stelt ons in staat om de juiste kandidaten te rekruteren en eveneens de verscheidenheid op de werkvloer aan te moedigen. Bovendien stelt het concept van het werkplekleren ons in staat om de doelstellingen van de taxshift mee te realiseren.

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’-35′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’8′ control_layout=” custom_class=”]
[av_slide id=’7797′][/av_slide]
[av_slide id=’7800′][/av_slide]
[av_slide id=’7794′][/av_slide]
[av_slide id=’7785′][/av_slide]
[av_slide id=’7788′][/av_slide]
[av_slide id=’7803′][/av_slide]
[av_slide id=’7791′][/av_slide]
[/av_slideshow]