[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
In navolging van de recente overname van Dereume Printing hebben ook Stevens Print en GuidoMaes beslist om toe te treden tot de groeiende Graphius Group.

Stevens-Maes zal als afzonderlijke entiteit blijven fungeren en blijft actief op hun huidige productiesite in Merelbeke. De drukkerij zal zich verder toeleggen op nichedrukwerk, meer bepaald luxedrukwerk in beperkte oplagen met een grote toegevoegde waarde.

Met de toevoeging van het nieuwste Graphius-lid kan de groep een ruimer gamma aan drukwerk aanbieden: van kleine (Nexpress, SM52), middelgrote (50 x 70) tot heel grote oplagen (XL 106).

Ook met de nieuwe overname gaat geen jobverlies gepaard. Integendeel: Graphius opent voor zijn site in Gent 15 nieuwe en zeer uiteenlopende vacatures.

Met de toetreding van Stevens Print en GuidoMaes maken in totaal tien drukkerijen deel uit van Graphius, actief op momenteel vier productiesites.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2016/10/Schermafbeelding-2016-10-04-om-15.56.10.png’ attachment=’7763′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=”][/av_image]