[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Van 17 oktober tot 31 december 2016 is Graphius niet bereikbaar via de John F. Kennedylaan. We vatten hieronder kort samen hoe u ons, ondanks de wegenwerken, vlot kunt bereiken.

  • Verkeer op de R4 vanuit Gent:
    U bereikt onze drukkerij via de R4, afrit 3 Oostakker, en vervolgens langs de Drieselstraat en Sint-Laurentiuslaan.
  • Verkeer op de R4 vanuit Zelzate:
    U bereikt onze drukkerij via de Rechtstraat (Desteldonk), Nokerstraat, Rostijnestraat en Wittewalle.

Meer info over de wegenwerken in de buurt vindt u hier.

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’30’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2016/10/bereikbaarheid.jpg’ attachment=’7879′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=”][/av_image]