[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2016/12/gourmand-best.jpg’ attachment=’8377′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=”][/av_image]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
GuidoMaes.Printingdeluxe.***** heeft een belangrijke prijs gewonnen op de Gourmand World Cookbook Awards. De nieuwe deeldrukkerij binnen de Graphius Group sleepte er de nationale trofee voor Best Printer in de wacht.

Edouard Cointreau, voorzitter van de jury van de Gourmand Awards, loofde GuidoMaes omwille van de hoge kwaliteit: “For the second time we nominate this printer for their focus on quality books, working for instance with Minestrone.”

Op 27 en 28 mei nemen alle nationale winnaars het in Yantai, China tegen elkaar op voor de titel van Best in the world.
[/av_textblock]

[/av_one_half]