[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
De Foire du Livre de Bruxelles en het Salon du Livre de Paris geven het officieuze startschot van het beursjaar in de boekensector. Als uw drukpartner voor boeken, tijdschriften, catalogi en kleine drukwerken tekent Graphius op beide beurzen present. Wij verwelkomen u met plezier op onze standen.

>> Naar de beurspagina
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_hr class=’invisible’ height=’10’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Foire du Livre de Bruxelles
Data: 9-13 maart 2017
Waar: Tour & Taxis, Brussel
Onze stand: 116
Meer info: www.flb.be
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Salon du Livre de Paris
Data: 24-27 maart 2017
Waar: Porte de Versailles, Parijs
Onze stand: T27
Meer info: www.livreparis.com
[/av_textblock]
[/av_one_half]

[av_hr class=’invisible’ height=’25’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/02/sdl2017p.jpg’ attachment=’8720′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=”][/av_image]