[av_two_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Op zoek naar werk in een vooruitstrevend bedrijf in de Gentse regio? Graphius zoekt 20 arbeiders voor onze boekbinderij. We voorzien een opleiding van A tot Z aan onze hightech machines. Geen ervaring vereist.

Waar? Graphius, Eekhoutdriesstraat 67, 9041 Oostakker (volg de routebeschrijving onderaan deze pagina)
Wanneer? Maandag 10 april van 14u tot 15u30

Vul uw e-mailadres hieronder in om u in te schrijven voor onze infosessie.
[/av_textblock]
[/av_two_third]

[av_one_third min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_hr class=’invisible’ height=’12’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2016/06/DSC_4966.jpg’ attachment=’7131′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=”][/av_image]
[/av_one_third]

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’15’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Routebeschrijving:

  • Indien u uit Oostakker komt: Graphius ligt vlakbij Oostakkerdorp en is gemakkelijk bereikbaar langs alle wegen. 
  • Indien u uit Gent komt en via Dampoort rijdt: volg de Afrikalaan, sla rechtsaf aan Decathlon, hou links aan onder de tunnel en neem meteen na de tunnel de afrit naar rechts. Aan de T-splitsing rijdt u naar links. Aan de rotonde neemt u de tweede afrit (rechtdoor), volgt u de Gentstraat en vervolgens de wegomleiding naar Oostakker. 
  • Indien u via de E17, E40 of R4 komt: neem op de R4 afrit 3 (Oostakker) en volg de Drieselstraat en Sint-Laurentiuslaan. Via Oostakkerdorp bereikt u onze drukkerij gemakkelijk. 
  • Indien u uit de richting van Zelzate komt: verlaat de Kennedylaan aan de Skaldenstraat en volg de omleiding naar Oostakker. 

[/av_textblock]