[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Samen met Graphius magazine verscheen ook het duurzaamheidsverslag van Graphius. Deze editie rapporteert opnieuw over onze verwezenlijkingen en doelstellingen op MVO-vlak, maar focust ook op de SDG’s of Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties.

Met haar derde duurzaamheidsverslag bestendigt Graphius haar intenties en ambities om niet alleen een toonaangevende speler te blijven in de grafische sector, maar ook om de uitgestippelde duurzame weg te blijven volgen.
[/av_textblock]

[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’7′ control_layout=” custom_class=”]
[av_slide id=’10106′][/av_slide]
[av_slide id=’10101′][/av_slide]
[av_slide id=’10102′][/av_slide]
[av_slide id=’10103′][/av_slide]
[av_slide id=’10104′][/av_slide]
[av_slide id=’10105′][/av_slide]
[/av_slideshow]