[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Ons eigen Graphius magazine is inmiddels aan haar vijfde uitgave toe en gaat vandaag op de post. In deze zomereditie lichten we de verhuis van Dereume Printing naar de productiesite van Boone-Roosens in Beersel toe. Beide bedrijven zullen er samen Graphius Brussel vormen. We volgen ook de vooruitgang op van iQuest, ons online B2B bestelportaal op maat van de klant.

Verder bevat Graphius magazine opnieuw tal van boeiende artikels over een breed scala van onderwerpen. Zo belichten we het leven van Iggy Pop, die onze cover siert, gaan we op bezoek bij theatergezelschap NTGent, steken we het Kanaal over om een blik te werpen op de Queen’s Gallery, belichten we het wereldsucces van stadsgenoot GreenPan, en veel meer. Ook het thema duurzaamheid komt uiteraard aan bod, met name tijdens een interview met UNESCO.

De voorjaarseditie van Graphius magazine gaat bovendien gepaard – stilaan naar goede gewoonte – met ons duurzaamheidsverslag. Daarin stellen we onze verwezenlijkingen en ambities op duurzaam vlak voor.

Graphius magazine is gratis te verkrijgen op eenvoudig verzoek via magazine@graphius.com. Hetzelfde geldt voor het duurzaamheidsverslag, via sustainability@graphius.com.
[/av_textblock]

[av_slideshow size=’no scaling’ animation=’slide’ autoplay=’true’ interval=’7′ control_layout=” custom_class=”]
[av_slide id=’10049′][/av_slide]
[av_slide id=’10051′][/av_slide]
[av_slide id=’10053′][/av_slide]
[av_slide id=’10055′][/av_slide]
[av_slide id=’10057′][/av_slide]
[av_slide id=’10059′][/av_slide]
[av_slide id=’10061′][/av_slide]
[av_slide id=’10063′][/av_slide]
[/av_slideshow]