[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Kiwanisclub Gent Gravensteen, een lokale afdeling van non-profitorganisatie Kiwanis International, haalde eind april ruim 8 ton kleding op in Groot-Deinze en Zulte. De opbrengst van de kleding-, textiel- en schoeneninzameling gaat voor de helft naar nieuw materiaal voor het DVC Heilig Hart in Deinze. De andere helft wordt besteed aan uitstappen met de kinderen waar anders, op basis van de beperkte budgetten, geen plaats voor is.

Graphius sponsorde het drukwerk voor deze campagne en is blij een kleine bijdrage te hebben geleverd aan deze hartverwarmende actie.

Ook mensen buiten de regio in kwestie kunnen een bijdrage leveren, want oude kledij is het hele jaar door welkom bij het onthaal van het DVC Heilig Hart, op de Leernsesteenweg 53, 9800 Deinze.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/06/IMG_3350.jpg’ attachment=’10023′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/06/IMG_3350.jpg’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Graphius drukt elk jaar de ‘Directory’ voor Kiwanis. 
[/av_textblock]