[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]

Als voorproefje op ons derde jaarlijkse duurzaamheidsverslag, dat we deze week drukken, lanceren we ‘The Green Page’, een nieuw segment op deze website waar we berichten over de duurzame initiatieven, verwezenlijkingen en doelstellingen van Graphius.

We zullen ‘The Green Page’ regelmatig bijwerken met actuele informatie. Vertalingen naar het Frans en Engels volgen binnenkort.
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_button_big label=’Ontdek ‘The Green Page’’ description_pos=’below’ link=’page,8353′ link_target=” icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’custom’ custom_bg=’#2f5d86′ color_hover=’custom’ custom_bg_hover=’#3f729f’ custom_class=”][/av_button_big]

[/av_one_full]