[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Na het afronden van de wegenwerken aan het knooppunt van de R4 en de Langerbruggestraat, is Graphius terug gemakkelijker bereikbaar.

De wegenwerken, die ruim anderhalf jaar duurden, zorgden bij veel klanten voor ergernis, maar zijn nu finaal achter de rug. De aannemer zal tijdens de komende weken nog een aantal afwerkingen doen, maar zonder hinder voor het verkeer.

Klanten en leveranciers vinden Graphius voortaan opnieuw langs de vertrouwde weg over de John F. Kennedylaan.

Meer zelfs: eerstdaags pakken we de toegang naar ons bedrijf via Euromat aan. Daarmee creëren we een nieuwe en snellere hoofdtoegang naar onze drukkerij. Bovendien ontlasten we op die manier de buurtbewoners.

U kunt Graphius vanaf dan bereiken via diezelfde Kennedylaan en de afrit naar Wittewalle. In het najaar wordt die straat overigens omgedoopt tot Traktaatweg.
[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’20’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=”]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/06/einde-wegenwerken.jpg’ attachment=’9880′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/06/einde-wegenwerken.jpg’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=”][/av_image]