[av_textblock size=” font_color=” color=” custom_class=”]
Bij Graphius Brussel in Beersel wordt momenteel de nieuwe Heidelberg XL 106 tienkleurenpers geïnstalleerd. Met het gemoderniseerde machinepark heeft Graphius ook in Brussel een performante samenstelling die we flexibel kunnen inzetten voor een breed gamma aan kwaliteitsdrukwerk.

Op 21 augustus zal Dereume Printing eveneens haar intrek nemen in het uitgebreide gebouw van Boone-Roosens. Beide bedrijven zullen samen Graphius Brussel vormen.
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_masonry_gallery ids=’10249,10251,10253,10255,10257,10259,10261,10263′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed masonry’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” custom_class=”]

[/av_one_full]