[av_textblock size=” font_color=” color=”]
Graphius voegde vandaag de Meccanotecnica asterTOP toe aan haar machinepark. Deze verzamelnaaistraat haalt een snelheid van 300 takten per minuut en is de snelste machine op de markt.

De huidige machine, die met haar 200 takten nog altijd meer dan marktconform is, blijft op post.
[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]

[av_masonry_gallery ids=’10296,10298,10300,10302,10304,10306,10308′ items=’24’ columns=’flexible’ paginate=’pagination’ size=’fixed masonry’ gap=’large’ overlay_fx=’active’ container_links=’active’ id=” caption_elements=’title excerpt’ caption_styling=” caption_display=’always’ color=” custom_bg=” custom_class=”]

[/av_one_full][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=7rh4uOqH1Lw’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ custom_class=”]
[/av_one_full]