[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]
Gisteravond sloten we Frankfurter Buchmesse af. De grootste boekenbeurs van Europa was alweer een succes. Ook Graphius kijkt wederom tevreden terug op de afgelopen editie.

President Macron bezoekt Frankfurter Buchmesse

Vorig jaar waren Vlaanderen en Nederland eregast op de Buchmesse. Dit jaar viel die eer Frankrijk te beurt. De Franse president Emmanuel Macron kwam daarom de beurs openen. Volgend jaar is Georgië ‘guest of honour’ op de beurs.

Vooruitblik op Boekenbeurs Antwerpen

Onze klant Guido Sterkendries kon zijn boek aan onze koningin Mathilde presenteren. De vorstin kreeg als een van de eersten de kans om een exemplaar in te kijken.

Guido Sterkendries zal zijn boeken signeren op onze stand op de Boekenbeurs in Antwerpen. De Boekenbeurs loopt van 29 oktober tot 5 november en van 9 tot 12 november. U vindt Graphius in hal 4, stand 432.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/10/guido-sterkendries-puur-goud.jpg’ attachment=’11085′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’manually,https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/10/guido-sterkendries-puur-goud.jpg’ target=’_blank’ caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]