[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Frankfurter Buchmesse: Tomorrowland voor boekprofessionals

Volgende week opent de Frankfurter Buchmesse voor de 69e keer haar deuren. Van woensdag 11 t.e.m. zondag 15 oktober geldt Frankfurt als het epicentrum van de boekenwereld. In die periode vormt de Duitse stad dé place-to-be voor creatieve en technische vakmensen, uitgevers en schrijvers, boekverkopers en bibliothecarissen, lezers en cultuurliefhebbers van over de hele wereld.

Ook uw drukker is naar fijne traditie wederom aanwezig op deze boekenbeurs. Op onze stand stellen we een mooie selectie van onze recente werken voor. We presenteren ook enkele verbluffende nieuwigheden op het vlak van drukwerk en diverse technieken van afwerking.

Met 275.000 bezoekers en 7.275 internationale exposanten is de Frankfurter Buchmesse hét platform voor innovatieve producten.

Bezoek onze stand D73 in hal 5.1.

Meer informatie op www.book-fair.com
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/10/frankfurter-buchmesse.jpg’ attachment=’10847′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]