[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Graphius verrast koning Filip op Young Talent In Action

Op maandag 2 oktober vond in Bozar in Brussel het event ‘Young Talent In Action’ plaats. Met dit initiatief wil het VBO bedrijven en jongeren inspireren. Zo willen ze meer jongeren beter wegwijs maken op onze arbeidsmarkt. Het VBO beantwoordt die vraag met o.a. speeddates. Ook onze CEO Denis Geers was beschikbaar om jongeren op weg te zetten naar een succesvolle carrière.

Ook koning Filip bracht een bezoek aan YTIA. En daar werd hij aangenaam verrast. Graphius verwezenlijkte immers een stunt, in samenwerking met Editions Casterman. Wij stoomden een foto van de vorst klaar, die bij zijn aankomst werd genomen. Twintig minuten later kon de organisatie hem de foto presenteren. De verbazing viel van het koninklijke gezicht af te lezen.

In september 2015 verrasten we koning Filip ook al tijdens een bezoek aan Volvo.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/10/King_insta_1816_JJ5_2639.jpeg’ attachment=’10910′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ custom_class=” admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’-15′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Foto: © Jean-Jacques de Neyer

[/av_textblock]