[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

Daarom zal het papieren boek nooit verdwijnen!

Waarom duldt het boek geen concurrentie van de e-reader? Waarom willen lezers nog steeds een roman met een krakende kaft, en een aangename bladspiegel?

‘Het e-boek is als camseks: fijn, maar niet het echte werk’
Waarom wil het papieren boek maar niet dood? En waarom breekt, in deze tijden van verregaande digitalisering, het e-boek niet door? ‘In een periode waarin de cultus van het zelf hoogtij viert, bouwt de lezer makkelijker een persoonlijke band op met wat hij kan vasthouden.’

[/av_textblock]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

[av_video src=’https://www.graphius.com/wp-content/uploads/2017/11/De-Standaard-Daarom-zal-het-papieren-boek-nooit-verdwijnen-2.mp4′ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ custom_class=”]

[av_hr class=’invisible’ height=’-25′ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ custom_class=” admin_preview_bg=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” custom_class=” admin_preview_bg=”]

© De standaard

[/av_textblock]