Sterke verankering voor Graphius Group in Antwerpse regio

Antilope De Bie, gevestigd in Duffel, versterkt haar positie op de Belgische en Nederlandse markt met de overname van BEMA Graphics, dat 25 medewerkers telt en als kwaliteitsdrukkerij een sterke reputatie geniet in de Benelux. Eerder dit jaar trad Graphius Group toe tot het kapitaal van Antilope De Bie waardoor de groep naast haar sites in Gent,  Brussel en Parijs nu ook Duffel als een strategische site voor de regio’s Antwerpen,  Limburg en Nederland kan tellen.

Voor Graphius Group maakte de instap in AntilopeDeBie deel uit van een ruimer strategisch plan om een consolidatie te doen van enkele grafische spelers in de Antwerpse regio.

BEMA Graphics zal als afzonderlijke entiteit verder fungeren en op de huidige site in Wommelgem nog enkele maanden actief blijven. Midden juli zal BEMA Graphics verhuizen naar de gebouwen van Antilope De Bie waar zij haar producties verder kan realiseren op een performant machinepark met persen uitgerust zowel met UV als conventionele inkten.