Graphius in een nieuw kleedje!

Misschien heeft u het al gemerkt of misschien ook niet … maar Graphius heeft een nieuwe look! We hebben een duidelijke visie en strategie voor de komende jaren en willen onze leiderspositie in de grafische sector behouden en zelfs versterken.

Graphius is een sterk merk en dat moet ook in de visuele identiteit tot uiting komen. Daarom doen we een paar aanpassingen aan de huisstijl. We maken het logo sterker en krachtiger, bepalen een aantal nieuwe beelden voor communicatie en lanceren een nieuwe slogan

We make your print work

Want…

Het zijn de toewijding en de passie van 370 vakmensen die ons uniek maken. Door het volledige aanbod voor en na het effectieve drukwerk, van webshopsystemen over prepress en afwerking tot distributie, mailing en warehousing kunnen we ons verder differentiëren, zodat we onze klanten, groot en klein, een brede en persoonlijke service kunnen aanbieden tegen een zeer competitieve prijs voor al hun types drukwerk.

Onze nieuwe slogan is kort en krachtig en duidt aan waar wij als bedrijf voor staan.  We zijn sterk op gebied van knowhow, sales, logistiek, betrouwbaarheid en inkoopbeleid.  We zorgen ervoor dat we aan onze klanten elke dag opnieuw op een persoonlijke en professionele manier de beste kwaliteit kunnen aanbieden. Samen bieden we een antwoord op de huidige vraag naar snellere levering en hoogkwalitatief drukwerk. Klanten zijn voor ons partners waar een partnership mee wordt uitgebouwd, om samen te bouwen aan de toekomst. Onze gezamenlijke toekomst.