Graphius zet de koers naar een groen klimaat verder

Onmiddellijk na een investering van meer dan 900.000 euro in 3350 zonnepanelen voor de hoofdzetels in Gent & Brussel, heeft Graphius reeds de volgende stap gezet om bij te dragen tot een beter milieu.

Vanaf 1 januari 2020 zal Graphius’ directe mailing volledig CO2-neutraal zijn. Onze partner Bpost zal voor alle directe mailings de CO2-uitstoot compenseren met een bijdrage aan hun partner CO2 Logic om een milieuproject te financieren.

Hun gezamenlijke inspanningen sluiten rechtstreeks aan bij onze visie en doelstellingen voor het bedrijf op het vlak van duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Al onze direct mailing enveloppen zullen nu voorzien zijn van het “CO2-neutrale distributie”-logo om niet alleen onze ecologische inspanningen te communiceren, maar ook andere bedrijven en individuen te motiveren om gelijkaardige stappen te zetten naar een gezond klimaat.

We zijn benieuwd welke andere mogeljikheden het jaar 2020 voor ons bedrijf, onze medewerkers en natuurlijk het milieu biedt.