De Sint Op Bezoek Bij Graphius

Natuurlijk is iedereen braaf geweest bij Graphius! Daardoor kwam de allerbeste Sint bij ons op bezoek met een attentie en heel wat lekkers voor onze meer dan 450 werknemers die hun schoentje hadden gezet. De Sint werd ook door ons uitgebreid verzorgd met een kopje koffie, een koekje en zijn vers gedrukt boek die de Sint ook dit jaar gebruikt om alles in te noteren.

De Sint koos dit jaar voor een luxueuze uitvoering van zijn boek en kwam daardoor vanzelfsprekend bij Graphius terecht. Hij koos voor een hardcover in A1 formaat met fluweel rode stofwikkel met goudfolie en druk op snee ook in het goud. Dankzij Graphius is dit jaar het boek niet enkel een geweldig meesterwerk maar werd ook alles CO2-neutraal gedrukt.

Hartelijk bedankt Sinterklaas en zwarte piet, tot volgend jaar!

BEKIJK HIER HET FILMPJE