Op 3 juli 2020 trad drukkerij L.capitan toe tot Graphius Group.

Drukkerij L.capitan blijft als afzonderlijke entiteit bestaan, maar geniet voortaan van de schaalvoordelen van een grotere groep.

L.Capitan is ontstaan in 2017 toen Drukkerij Lannoo en Captains of Printing besloten om de krachten te bundelen en zich te centraliseren in Oostkamp.

Beide bedrijven hadden een heel lange geschiedenis als leverancier van hoogwaardig drukwerk,  catalogi,  boeken en agenda’s.

Met het oog op een centralisatie van het productie apparaat,   zal reeds begin juli een verhuis plaatsvinden van de activiteiten naar de gebouwen van Graphius te Gent waar de leiding over L.capitan verder wordt waargenomen door Piet Germonprez en Francis Moeyaert.

L.Capitan behoudt haar identiteit binnen de gebouwen te Gent in haar niche activiteit van luxe drukwerk met een hoge toegevoegde waarde maar met ondersteuning van de vele productiemogelijkheden die aanwezig zijn bij Graphius.

Alle medewerkers van L.Capitan krijgen de mogelijkheid om mee te verhuizen naar Gent waar zij verder een gelijkaardige functie kunnen uitoefenen.