Verschenen persberichten over de Graphius Group

Dereume Printing heeft haar intrek genomen in de productiesite van Boone-Roosens in Lot, dat sinds 2015 deel uitmaakt van Graphius. Beide bedrijven zullen samen vormgeven aan Graphius Brussel. (…) Ook in het machinepark van Graphius Brussel werd geïnvesteerd. Zo werd onlangs de Heidelberg XL 106 tienkleurenpers geïnstalleerd.

Meer lezen >>

18 augustus 2017Made in Oost-Vlaanderen

De Gentse drukkerijgroep Graphius versterkt haar positie in Brussel en Wallonië met de overname van Dereume Printing, een speler met een stevige positie op de Franstalige markt. Beide spelers zijn gespecialiseerd in het drukken van catalogi, boeken en magazines.

Meer lezen >>

19 augustus 2016De Tijd

Graphius bekrachtigt ecologische en sociale doelstellingen

Zeven maanden na de publicatie van het eerste duurzaamheidsverslag stelt Graphius haar duurzaamheidsverslag over 2015 voor.

De drukkerij bevestigt daarmee de intentie om jaarlijks verslag uit te brengen over de eigen activiteiten op het vlak van duurzaamheid, voortaan telkens op het einde van het voorjaar.

Graphius is een verticaal geïntegreerde industriële drukkerijgroep en boekbinderij met afdelingen in Gent en Brussel, en omvat Geers Offset, Sintjoris, New Goff, Druk In De Weer, De Duurzame Drukker, Deckers Snoeck, Boone-Roosens en Etiglia. Graphius zegt een milieuvriendelijk productieproces van hoogkwalitatief drukwerk na te streven.

In het duurzaamheidsverslag bevestigt Graphius haar doelstelling om duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen: met aandacht voor mens én milieu. Het behalen van de certificaten voor ISO 9001 (kwaliteitsmanagement) en ISO 14001 (milieumanagement) voor Graphius nv te Gent bekrachtigt de duurzame strategie.

Het duurzaamheidsverslag viel in de week van 20 juni samen met het Graphius magazine bij klanten van Graphius in de bus en is tevens digitaal beschikbaar.

27 juni 2016Grafisch Nieuws - Knack

Geers Offset NV participeert sinds kort in het kapitaal van de NV Drukkerij Boone-Roosens. Daardoor neemt de operationele en financiële slagkracht van Drukkerij Boone-Roosens uit Beersel sterk toe.

Drukkerij Boone-Roosens treedt tegelijkertijd toe tot de Graphius Groep, een overkoepelende structuur waarin Geers Offset en 5 andere Oost-Vlaamse drukkerijen hun krachten hebben gebundeld. Deze bedrijven zijn alle gecentraliseerd op één site in Gent (Oostakker) waar begin 2012 een verticaal geïntegreerde drukkerij werd opgezet.

De toetreding tot Boone-Roosens betekent voor de Graphius Groep dat ze voortaan kan rekenen op een tweede productiesite, die van Boone-Roosens in Lot. Van hieruit krijgt de klantenbenadering en service in Midden- en Zuid-België een nieuwe impuls met positieve impulsen voor de hele groep.

7 april 2015Knack.beKnack.be

De Zwijndrechtse drukkerij DeckersSnoeck sluit zich aan bij de Graphius Group: vijf Gentse drukkerijen die zich verenigden op één productiesite. DeckersSnoeck’s site in Zwijndrecht verhuist begin volgend jaar naar Oostakker en enkele van de 70 jobs verdwijnen, zo werd vernomen van CEO Denis Geers (Graphius Group).

28 augustus 2013Gazet van Antwerpen.

Graphius N.V. is een onlangs opgerichte holding, die een aantal grafische bedrijven groepeert, met name Geers Offset, Drukkerij Sintjoris, New Goff, Druk in de weer en De Duurzame Drukker. De offset-drukkerijen gebruiken overigens Graphius als koepelnaam en maken gebruik van een achterliggend gemeenschappelijk productie-apparaat. Sinds kort zijn alle activiteiten van Graphius gecentraliseerd op de site van Geers Offset, waar het bedrijfspand in oppervlakte tot 12.000 m² werd verdubbeld. Het bedrijfsterrein beslaat zowat 25.000 m². In het geheel werd, met inbegrip van het productie-apparaat, zowat 8 miljoen euro geïnvesteerd.

13 mei 2013De Vlaamse Ondernemer

Graphius Group est le nom commun sous lequel opèrent désormais les imprimeries Geers Offset, New Goff, Sint-Joris, de Duurzame Drukker et Druk in de Weer. Toutes les cinq ont été centralisées sur un seul site de production : celui de Geers Offset, à Oostakker

29 april 2013Nouvelles Graphiques

Burgemeester Termont en gouverneur Briers openden gisterenavond de nieuwe drukkerij Graphius. Onder die groepsnaam vinden vijf drukkerijen onderdak in de vernieuwde en uitgebreide gebouwen van drukkerij Geers Offset, die de grootste partner in de groep is.

25 april 2013De Gentenaar