Graphius Voor Iedereen

Graphius biedt een indrukwekkend uitgebreid gamma aan producten voor zowel particulieren, kleine zelfstandigen, multinationals als internationaal gekende musea of overheidsinstellingen.

Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van slechts enkele van onze duizenden jaarlijkse werken. Ontdek wat wij voor u kunnen doen door vrijblijvend contact op te nemen met onze klantendienst of bel +32 (0)9 218 08 41, wij helpen u graag verder.

 • Topkwaliteit
 • Flexibiliteit
 • Korte doorlooptijden
 • Stockbeheer
 • Van 1 exemplaar tot enkele honderdduizenden
 • Inhuis afwerking
 • Levering door eigen transportdienst
 • Green Printing (CO²-neutrale productie )
 • Inhuis sealen en adresseren
 • Flexibiliteit
 • Vakkennis van onze medewerkers, die regelmatig worden bijgeschoold
 • B-to-B bestelportaal
 • Uitgebreid productgamma
 • Wereldwijde leveringen
 • Direct mailing
 • Kennis rond public tenders
 • Meertalig personeel
 • Interne fotogravure met mogelijkheid tot assistentie aan het scherm
 • Concurrentiële prijzen
 • Van 1 exemplaar tot enkele honderdduizenden
 • MVO beleid

Enkele Van Onze Klanten

Boekuitgevers

Graphius werkt voor uitgeverijen van overal in Europa, zowel uitgeverijen die slechts 1 titel per jaar uitgeven als de grote internationale uitgeverijen die massa’s titels produceren.

De contactpersonen binnen Graphius zijn technische vakmensen die u bijstaan van de totstandkoming van een project tot en met de levering.

Onze begeleiding beperkt zich niet tot de loutere productie. Wij nemen ook de collectieve of individuele verzending van uw product volledig in handen, zodat u zich niet hoeft in te laten met administratie, logistieke partners of posterijen verspreid over Europa.

Buitenlandse klanten die een ‘goed voor druk’ aan de drukpers komen geven, hoeven zich evenmin zorgen te maken over een verblijfplaats. Wij regelen een hotel in het centrum van Gent.

Magazine Uitgevers

Graphius werkt reeds decennia lang voor uitgeverijen van magazines. Met sommige van die uitgeverijen werken we inmiddels al meer dan 40 jaar samen.

Onze portefeuille telt een 250-tal titels die wekelijks, maandelijks of per kwartaal verschijnen.

Uitgeverijen kunnen rekenen op een toegewijd team binnen Graphius dat perfect op de hoogte is van de specifieke vereisten die een tijdschrift met zich meebrengt. Ook de individuele verzending naar abonnees, die in veel gevallen aansluitend is) kent voor deze vakmensen geen geheimen.

Onze medewerkers regelen het sealen, het adresseren en alle postadministratie met de diverse postkantoren in binnen- en buitenland. Zo slaapt u, na het afleveren van uw drukbestanden en uw abonneebestand, op beide oren. Wij zorgen voor een tijdige postdrop en een correcte levering van het gevraagde aantal exemplaren bij uw distributeur, in de uitgeverij en andere ontvangers.

Meer zelfs, Graphius volgt de periodiciteit van uw tijdschrift proactief op. Wij nemen uw titels op in onze planning voor het komende jaar. Wij informeren u zelf wanneer we al het materiaal nodig hebben om de productie tijdig van start te laten gaan.

Bij een postverzending is het gebruikelijk dat u encarts aanlevert, die wij tussen de magazines steken of meesealen met de tijdschriften. Het uitgebreide servicepakket van Graphius omhelst ook de inkomende controle en het stockeren van de encarts.

Industrie, B2B

Graphius biedt een ruim assortiment aan producten, zowel voor kleine zelfstandigen als voor grote multinationals.

Van een naamkaartje tot een genaaide catalogus in 12 talen, Graphius is dé geschikte partner. Uw contactpersoon staat u met raad en daad bij van bij de lay-out tot en met de postverzending of stockage van uw drukwerken.

Wij starten op aanvraag een white label bestelportaal op voor bedrijven. Hun klanten kunnen dat portaal, indien gewenst, koppelen aan een ERP systeem. Een dergelijk bestelportaal biedt de mogelijkheid om bestellingen gedecentraliseerd via een online catalogus en via diverse kanalen te laten binnenlopen. Het wordt daarbij eveneens mogelijk om content aan te passen, waar de klanten dit vrijgeven.

Overheid

Binnen Graphius is een aparte cel actief voor de publieke sector. De medewerkers binnen deze cel hebben jaren expertise in het voorbereiden van public tenders en in het uitvoeren en afhandelen van overheidsdossiers.

Musea & Kunstgalerijen

Graphius werkt reeds decennia lang voor musea en kunstgalerijen van overal ter wereld.

Binnen Graphius is een team actief dat deze hoogkwalitatieve kunstprojecten toegewijd begeleidt. Deze medewerkers zijn op de hoogte van de specifieke vereisten van dit soort projecten. Ze staan de klant bij van de totstandkoming van het project, de fotogravure, de assistentie aan de drukpers en de volledige afwikkeling tot en met de verzending.

In onze interne fotogravure bewerken we beelden tot in de perfectie. Hier draaien we eveneens persproeven uit, om een maximale kwaliteit te kunnen behalen.

Buitenlandse klanten die een ‘goed voor druk’ aan de drukpers komen geven, hoeven zich evenmin zorgen te maken over een verblijfplaats. Wij regelen een hotel in het centrum van Gent.

Verenigingen & NGO’s

Het cliënteel van Graphius bestaat voor een aanzienlijk deel uit verenigingen en NGO’s. Wij denken mee over de uitwerking van bepaalde concepten en acties. Daarbij houden we rekening met het budget van onze klanten.

Graphius levert een enorm divers producten- en dienstengamma. Bovendien streven we naar een maximaal MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) beleid. Omwille van die twee redenen is Graphius de ideale partner van praktisch iedere vereniging.