Graphius is een industriële drukkerij die actief is op vier productiesites: Gent, Brussel, Nazareth en Parijs.

Vanwaar het idee voor centralisatie van diverse drukkerijen? Omdat we geloven dat industrialisering, consolidatie en verticale integratie de enige mogelijkheden zijn om een rendabel grafisch bedrijf verder uit te bouwen in een globaliserende economie. Dit doen we op vier industriële en goed gestructureerde productiesites.

Snelle leveringen, kwalitatief drukwerk

De familiale aandeelhouders van Graphius en het directiecomité bestaan uit de bedrijfsleiders van de diverse bedrijven. Zij hanteren een visie op lange termijn, die resulteert in een mooi gebalanceerd investeringsprogramma.

Elke dag staan meer dan 370 gemotiveerde werknemers ten dienste van de klant. Samen bieden we een antwoord op de huidige vraag naar snellere levering en hoogkwalitatief drukwerk.

Drukkerij en boekbinderij

Het Graphius machinepark telt 128 recente Heidelberg druktorens en een geïntegreerde boekbinderij, waardoor het een van de meest uitgebreide is op de Europese markt.

De integrale productie, van een brochure tot een hardcover boek, gebeurt intern. Daardoor is er een maximale controle op kwaliteit, budget en doorlooptijd. Ten slotte houden we de ecologische voetafdruk van het productieproces zo minimaal mogelijk.

Klanten zijn voor ons partners waar een partnership mee wordt uitgebouwd, om samen te bouwen aan de toekomst. Onze gezamenlijke toekomst.

Graphius_groep_modules