Offsetdrukkerij

Het Graphius machinepark is een van de meest performante en uitgebreide van de Europese vellenmarkt.

Meer dan 126 recente Heidelberg drukgroepen in drie drukformaten (36 x 56 cm – 75 x 106 cm –  120 x 160 cm) produceren in een full continu proces. Alle persen worden aangestuurd door het Heidelberg Quality Monitor rapporteringssysteem die de vereiste ISO 12647 norm rigoureus volgt en de minste afwijkingen in real time opmerkt en bijstuurt.

Digitale drukkerij

De kwaliteit van onze digitale drukkerij evenaart de conventionele offset en heeft korte doorlooptijden. Een Kodak Nexpress, een Kodak Digimaster en een HP Indigo staan klaar om uw gepersonaliseerde mailings, stationary drukwerk, folders of printing on demand project in één- of vijfkleurendruk met eventueel online UV hoogglanslak af te werken.

Producten:

  • Direct mailing (VDP Printing)
  • Folders, brochures, manuals, catalogi en boeken in kleine volumes
  • Printing on Demand (POD)

Color management

Alle Heidelberg Persen worden aangestuurd door hoogtechnische Heidelberg spectraalmetingsapparatuur. Het systeem bevat spectrofotometrische software die controle-elementen (minispots) op de drukvellen inleest en onmiddellijk verwerkt tot waardevolle informatie die gebruikt kan worden om automatisch wijzigingen door te voeren.

Tijdens het drukproces zorgt de controle van minispots voor een veel grotere betrouwbaarheid. De snelle software kan afwijkingen in de gedrukte kleurruimte detecteren en in real time correctiemaatregelen nemen.

Bovendien komt de analyse van de minispots onze dagelijkse calibratie van de CTP-installaties en drukpersen ten goede doordat niet meer het gehele calibratie- en proefproces hoeft doorlopen te worden. Dit leidt niet alleen tot een consistentie in geleverde kwaliteit maar tevens in meer duurzaam produceren door het genereren van minder papierafval, minder inktverbruik, minder elektriciteitsverbruik en dergelijke meer.

Boekbinderij 

Al het materiaal werd zeer recent vernieuwd waardoor de Graphius binderij zich de meest hightech binderij van Europa mag noemen.

Alles gebeurt intern: van een geniete brochure tot een PUR gelijmd of genaaid soft-of hardcover boek.

De graad van flexibilteit en kwaliteitscontrole die we hierdoor bereiken, is van onschatbare waarde.