Mission Statement

We willen van Graphius een toonaangevende producent van drukwerk maken met een sterke specialisatie in boeken, catalogi en magazines. We investeren gericht in innovatieve toepassingen om een antwoord te bieden op de vraag van morgen.

We vinden het van belang om onze financiële positie gezond te houden maar anderzijds kansen te bieden aan onze medewerkers, leveranciers en de omgeving waarin we actief zijn om te groeien en zich verder te ontwikkelen.

Corporate Vision

Wij streven er voortdurend naar om een meerwaarde te creëren voor onze klanten, de medewerkers en de omgeving waarin wij opereren. Dit komt tot uiting in onze dagelijkse manier van werken: wij besteden veel zorg aan het milieu en investeren veel in innovatie.

Als familiebedrijf worden alle investeringen gedaan vanuit een long-term visie waardoor onze klanten ondernemen met een bedrijf met een toekomst.

Onze waarden

Wij voelen ons betrokken en verantwoordelijk bij alles wat we ondernemen. Het vertrouwen dat anderen ons geven, moeten we dag na dag blijven verdienen. We moeten kunnen waarmaken wat we verkopen.

Onze principes zijn dan ook de volgende:

    • Enkel streven naar zaken die goed zijn voor de medewerkers, het bedrijf, de klanten en onze omgeving
    • Oprecht, correct en eerlijk handelen
    • Elkaar respecteren en samen resultaten boeken
    • Handelen met visie op lange termijn
    • Ruimte creëren voor de diversiteit van mensen